Varer til 2 portion
Ingredienser til 2 portion
                            Salaten:
350 g spidskål, snittet fint
50 g friske grønne ærter
30 g blåbær
lidt friske urter, fx skovsyre, persille, kørvel mv. Hakkes groft
Dressingen:
60 g piskefløde
citronsaft og skal fra 1/2 øko citron
10 g akaciehonning
20 g olivenolie
lidt saltflager
                        
Fremgangsmåde
Salaten:
Kom spidskål, ærter, bær og friske urter i en skål.
Dressingen:
Kom fløde, citronsaft og skal, honning og olivenolie i en shaker eller et lille glas du kan komme låg på. Ryst dressingen.
Hæld dressingen ud over salaten.
Drys med salt og friskkværnet peber.
 
             LOG IND
                    LOG IND 
             
             
                 
         
 
 278 kcal pr portion (260g)
 278 kcal pr portion (260g)
             
    
Seneste kommentarer