print Energifordeling pr stk.

Vafler med spinat og protein, SPIS MIG

Af Alice, NetSlank 101 kcal pr stk. (82g)

Varer til 5 stk.

Ingredienser til 5 stk.

3 stk Æg
150g Hytteost, 20+
30g Spinat, rå
10g Chia, frø
= 2 spsk.
10g Skallin/Loppefrøskaller
= 2 spsk.
1/2 tsk. salt
1-1,5 dl. vand
Fedtstof til stegning: rapsolie, olivenolie eller smør

Fremgangsmåde

Tænd for vaffeljernet.

Bland æg, hytteost, spinat, chia, loppefrøskaller og salt og blend det med en stavblender eller blender.

Tilsæt vandet og rør godt rundt.

Lad dejen trække 3-5 minutter.

Pensl vaffeljernet på begge sider med fedtstof. Tilsæt 2 spsk. dej på vaffelpladen. Bred dejen forsigtigt ud, så du undgår at dejen flyder ud, når vaflen skal bages.

Luk vaffeljernet og bag vaflen 1-11/2 minut. Kom evt. lidt ekstra vand i dejen, hvis du syntes den er for tyk.

Bag alle 5 vafler.

Kan holde sig 4-5 dage på køl. Kan fryses.

Du kan varierer spinaten med grønkål, savojkål, revet gulerod og revet rødbede.