print Energifordeling pr portion

Sprød blomkålssalat med kylling og æg

Af Majbritt L Engell, Netslank 455 kcal pr portion (586g)

Varer til 1 portion

Ingredienser til 1 portion

200 g blomkål
80 g kylling (kylling bryst eller kylling pålæg)
1 æg (hårdkogt)
4-6 cherrytomater
1/2 æble
1/2 avocado
1 tsk pesto
40 g fromage frais
Saften fra en lime
2 spsk citron saft
salt, peber og karry

Fremgangsmåde

Pluk blomkålen til små buketter og stil den i en skål med vand i køleskabet minimum 6 timer.

Kog kyllingebrystet i vand med salt i ca. 20-30 minutter og lad det køle af. Pil kyllingekødet til mindre stykker.

Del ægget i fire både, del cherrytomaterne og hak æble og avocado. Rør en dressing af pesto, fromage frais, lime saft, citronsaft og krydderier.

Bland det hele.