print Energifordeling pr portion

Smørstegte Skrubber

Af Majbritt L Engell, Netslank 416 kcal pr portion (410g)

Varer til 4 portion

Ingredienser til 4 portion

800 g skrubber
35 g hasselnødder
3 spsk. rugmel
2 æg (Blommen er MUFA = fladmave)
Salt og peber
2 spsk flydende Kærgården eller flydende Becel Olive

Tilbehør
600 g grøntsager (f.eks. broccoli, spinat, peberfrugt, grønkål)
2 spsk flydende Kærgården eller flydende Becel Olive

Fremgangsmåde

Skyl skrubberne.

Blend hasselnødderne til mel med en kaffekværn, nøddehakker eller foodprocessor.

Bland nøddemel med rugmel på en stor flad tallerken.

Pisk æggene og hæld æggemassen ud på en tallerken.

Vend fiskestykkerne i æg og derefter i hasselnøddemel.

Drys med salt og peber på begge sider.

Steg fiskene på en pande i flydende Kærgården.

Tilbehør

Kog grøntsagerne og evt. kartoflerne i vand med salt til de er møre.

Tip: Server kartofler til resten af familien.