print Energifordeling pr person

Pizza på kyllingebund - Low FODMAP

Af Jeanette, Netslank 392 kcal pr person (262g)

Varer til 3 person

Ingredienser til 3 person

400g hakket kyllingekød 3-7%
45g æggehvider = 1 bæger
15g HUSK
Salt og peber evt. krydderurter
1 pk. Lufttørret skinke
1 pk. frisk Mozzarella
1 tomat
Grøn salat til pynt

Fremgangsmåde

Kyllingen blandes godt med de andre ingredienser.

Fordel farsen på en bageplade med bagepapir.

Bag pizzabunden i ovnen i 20 minutter ved 200 grader varmluft.

Tag bunden ud og smør den med peberfrugtpure (se opskrift under 'tilbehør'.

Skær Mozzarella og tomater i skiver og fordel det på pizzaen.

Toppes med en pakke lufttørret skinke.

Bages yderligere i 8-10 minutter ved 200 grader.

Når pizzaen er færdig, pyntes den med salat og evt frisk basilikum

Tak til Mette Hobolt for udvikling af opskrift.

Du kan bruge denne opskrift under eliminationsfasen af Low FODMAP Diet. Brug da purløg i stedet for top af forårsløg.