print Energifordeling pr skive

Pekanbrød

Af Majbritt L Engell, Netslank 203 kcal pr skive (54g)

Varer til 20 skive

Ingredienser til 20 skive

250 g pekannødder
200 g hasselnødder eller mandler/mandelmel
1 spsk kanel
1 tsk stødt ingefær
1 tsk bagepulver
1 tsk salt
50 g rapsolie
7 æg
pynt valnødder 50 g

Fremgangsmåde

Hak pekannødderne og bland dem med mandelmel.

Bland det med kanel, stødt ingefær, bagepulver og salt. .

Pisk æggene sammen med rapsolie og bland æggemassen i dejen.

Hæld dejen i en 1 liters brødform beklædt med bagepapir.

Pynt med valnødder på brødets overflade.

Bages ved 160 grader varmluftovn i 40-45 minutter.

Tip: Spises med ost og pålæg eller sukkerfri nutella fra Cavalier.