print Energifordeling pr person

Ovnbagte foreller med broccolisalat og pistaciepesto

Af Majbritt L Engell, Netslank 632 kcal pr person (455g)

Varer til 2 person

Ingredienser til 2 person

2 x ørred
1 citron
Lidt olivenolie

Pesto:
30g Pistacienød, tørret
25g Olivenolie
saften fra ½ citron
1 håndfuld basilikum
1 fed Hvidløg, rå
-
Salat:
1 broccoli
1 peberfrugt
50g Perlebyg

Fremgangsmåde

Skyl fiskene og fyld bugen med citronskiver.

Dæk en bradepande med stanniol, smør med lidt olivenolie og placer fiskene herpå. Dryp med lidt olivenolie og bag fiskene ved 200 grader i 15-20 minutter.

Pesto:

Hak pistaciekerner, hvidløg og basilikum fint og bland det med olivenolie, salt, peber og citronsaft.

Salat:

Kog perlebyg i letsaltet vand i ca. 20 min. Skær broccolien i små buketter og lad dem koge med det sidste minut.

Skær peberfrugt i tern og bland med broccoli og perlebyg. Dryp salaten med citronsaft og olivenolie.

Pynt evt. med citronskiver og basilikumblade.