print Energifordeling pr stk

Mysliboller

Af Majbritt L Engell, Netslank 119 kcal pr stk (67g)

Varer til 15 stk

Ingredienser til 15 stk

500g Vand
20g Gær
50g Superfood mysli (se opskrift i databasen, den er fra bogen Frk Skrump 10 ugers boostkur)
lidt salt (1/2 tsk)
eventuelt kanel 1 knsp
150g Rugmel, groft rugmel
280g Manitobamel

Fremgangsmåde

Bland vand med gær.

Tilsæt olie, salt og kanel.

Tilsæt Superfoodmysli, groft rugmel og manitobamel.

Rør dejen godt sammen med en ske.

Lad den hæve natten over, eller ca 8 timer.

Stil oven på 200 g varmluft.

Stil med skeer, klatter af dej på en bageplade med bagepapir.

Bages i ovnen ca 20 minutter.

OBS.

Manitobamel er en særlig proteinrig meltype som giver en lækker krumme.

Melet indholder meget lidt fiber derfor er det vigtigt at den bruges i bagværk sammen med fiber og doseres korrekt som i denne opskrift. Ligesom det er vigtigt at spise dit bagværk sammen med protein/fedt.

Tip:

Brug bollerne på basisdage som en portion kulhydrat enten til morgen, frokost eller aftensmad.