print Energifordeling pr stk

Mortensaften dessert

Af Majbritt L Engell, Netslank 103 kcal pr stk (34g)

Varer til 12 stk

Ingredienser til 12 stk

45 g mandelmel
15 g kokosmel
60 g bagesød
1-2 tsk citronskal (øko)
10 g skummetmælkspulver
40 g hvid chokolade, sukkerfri (fx stevia hvid crisp)
2 æg
40 g flydende kærgaarden
100 g fløde
frysetørret jordbærpulver (eller picstacenødder som blendes til mel.)
Evt. Ama Bagespray til dine muffinsforme

Fremgangsmåde

Bland mandelmel, kokosmel, bagesød, 1 tsk revet citronskal, vaniljepulver og skummetmælkspulver i en skål.

Hak chokoladen fint og vend den med i skålen med de tørre ingredienser.

Varm flydende oliemargarine op i en gryde, kun så det lige smelter og pisk et æg i af gangen.

Rør det sammen med de tørre ingredienser.

Sprøjt formene med Ama bagespray.

Fordel dejen i formene og bag dem i ovnen ca 15-20 min.

Pisk fløden til skum.

Drys kagen med frysetørret jordbær pulver inden servering eller med pistacenøddemel og server en klat flødeskum til.