print Energifordeling pr portion

Kylling i kokos og rød karry

Af Ida, Netslank 417 kcal pr portion (700g)

Varer til 4 portion

Ingredienser til 4 portion

300 g broccoli (frost eller frisk)
4 gulerødder
2 peberfrugter (rød eller gul)
2 dåser kokosmælk light
(fx Santa Maria)
1 spsk rød karrypasta
800 g kyllingefilet
300 g grønne bønner (frost eller frisk)
tørrede limeblade
(grønthandler eller Brugsen)
salt og peber

Fremgangsmåde

Rens grøntsagerne, og pluk broccolien til små buketter, snit gulerødder og peberfrugter i stave.

Hæld kokosmælken i en gryde, og tilsæt rød karry.

Rør rundt, til den røde karry er opløst.

Lad det koge op, og skru så ned for varmen.

Det må ikke bulderkoge, for så skiller kokosmælken.

Skær kyllingen i tern.

Put kylling og de tørrede limeblade op i gryden med kokosmælken, og lad det simre sammen i 5 minutter.

Tilsæt gulerod og peberfrugt, og lad det simre 5-10 minutter.

Tilsæt til sidst broccoli og bønner, og lad det simre max 5 minutter mere.

Tjek, at kyllingen er gennemtilberedt, inden du serverer.

Det er mest lækkert, hvis broccolien har lidt “bid”– derfor skal den i gryderetten til sidst.

Smag til med salt og evt. peber.

Når du serverer portionen, så fordel kylling og grønt i

fire skåle, og hæld sovsen over bagefter.

Spis straks.