print Energifordeling pr portion

Krebinetter med gulerod og mandler

Af Jeanette, Netslank 640 kcal pr portion (445g)

Varer til 2 portion

Ingredienser til 2 portion

150g Svinekød 6 %
150g Kylling, kød, rå
1/5 tsk salt
200-300 g Gulerod, uspec., rå
1 stk Løg, rå
1 knsp peber
20-30 g Mandler
2 stk Æg, hele, 1 stk=70 g
100g Elverbrøds blanding
2 skefuld Margarine Flydende, First Price

Fremgangsmåde

Bland kødet med salt.

Tilsæt groft revet gulerod, hakket løg og lidt peber og finthakkede mandler.

Form 4 store krebinetter og 2-3 mindre.

De små kan du bruge til frokost dagen efter.

Vend dem i pisket æg og så i Elverbrødsmel.

Steg dem i fedtstoffet på panden, så de får ca 2 minutter på hver side ved middelvarme.

Bag dem færdige i ovnen.

De skal have 6-10 minutter ved 200 grader (varmluft)

Denne opskrift er fra bogen: diabeteskuren.