print Energifordeling pr 100g

Idas fiberbrød

Af Ida, Netslank 110 kcal pr 100g

Varer

Ingredienser

65 g Fiberfin (fås hos helsekost - kan erstattes med Skalllin)
65 g Kokosfiber (fås hos helsekost og Frk Skrump netbutik)
35 g Skallin (fås hos helsekost og Frk Skrump netbutik)
10 g Sukrin+ (fås i helsekost og Frk Skrump netbutik)
2 tsk bagepulver
50 g hakkede hasselnødder
50 g solsikkekerner
150 g hørfrø
1 tsk salt
1 æg
½ liter vand

Fremgangsmåde

Bland Fiberfin, kokosfiber, skallin, Sukrin+, bagepulber, hasselnødder, solsikkekerner, hørfrø og salt godt sammen.

Tilsæt æg og vand og rør dejen godt igennem.

Lad dejen hvile i 3 minutter.

Form et aflangt brød og placer det på en bageplade med bagepapir.

Bag brødet ved 165 grader varmluftovn i 60-70 minutter.

Lad brødet køle af på en rist, inden du skærer af det.