print Energifordeling pr portion

Hønsesalat

Af Ida, Netslank 315 kcal pr portion (507g)

Varer til 2 portion

Ingredienser til 2 portion

150 gram kylling (pålæg eller kyllingebryst)
¼ squash
50 g champignon
1 forårsløg el ½ rødløg
¼ agurk
2 tomater
1 avocado
100 gram skyr
20 gram majonæsen
1 knsp. stødt chili
½ tsk. Karry
Lidt citronsaft
Salt, peber
Tilbehør
Spis tomat, agurk og blomkål til

Fremgangsmåde

Fremgangsmåde

Hvis du anvender kyllingebryst så kog det i vand i ca. 30 minutter og lad det køle af.

Squash rives, champignon skæres i tynde skiver eller tern, og løg, agurk, tomat og avocado hakkes fint.

Kylling skæres i små tern/strimler.

Rør alle ingredienser sammen.

Smag til med citronsaft, salt og peber.