print Energifordeling pr portion

Grøn Keto club sandwich

Af Majbritt L Engell, Netslank 563 kcal pr portion (412g)

Varer til 1 portion

Ingredienser til 1 portion

20 g kalkunbacon
1 spsk ekstra jomfru olivenolie
2 skiver grøntsagsbrød(se opskrift side203)
40 g cæsardressing eller hjemmelavet remoulade (se opskrifter side 172-173)
25 g spidskålsblade
25 g babyspinat
50 g forkogt kyllingebryst eller en rest kylling/kalkun fra aftensmaden
50 g tomat i skiver
50 g spidskål, fintsnittet
50 g babyspinat
1 håndfuld frisk koriander
50 g gulerod, skåret i skiver
1⁄2 økologisk citron, fintrevet skal
2 spsk. pistacienøddeolie eller koldpresset rapsolie med citron
evt. lidt frisk skovsyre
saltflager og peber

Fremgangsmåde

Steg bacon på en pande i lidt olie 2-4 minutter på hver side. Rist brødet på

en brødrister eller i ovnen. Smør brødskiverne med dressing, og sørg for, at der er lidt tilbage. Læg spidskåls- blade på den ene af brød- skiverne, dernæst spinat, kylling og kalkunbacon, top med den resterende dressing, og læg tomatskiverne oven- på. Bland spidskål, babyspinat, koriander og gulerod. Fordel citronsaft og fintrevet citronskal samt pistacienøddeolie over salaten, og krydr med salt og peber.