print Energifordeling pr stykker

Cashew-banan-pandekager

Af Majbritt L Engell, Netslank 130 kcal pr stykker (56g)

Varer til 10 stykker

Ingredienser til 10 stykker

1 banan (den skal være meget moden)
50 g fromage frais
4 æg
1 tsk vaniljepulver
80 g cashewnødder
40 g oliemargarine (Becel, Kærgården o.a.)
evt. en blinispande

Fremgangsmåde

Mos bananen godt med en gaffel i en dyb tallerken. Tilsæt fromage frais og mos det sammen.

Tilsæt derefter æggene og vaniljepulver og rør det hele godt sammen med en gaffel.

Mal cashewnødderne i en kaffekværn, blender eller minihakker og kom det i dejen.

Varm en pande op og kom oliemargarine på. Steg pandekagerne ved middel varme, ca. 1 minut på hver side. Kom ekstra fedtstof på panden, når det er nødvendigt.

TIP! En dejlig sød dessert. Spis 2 små pandekager til mellemmåltid eller 1 til morgenmad, fx sammen med æg, klidbrød og ost.

BONUSINFO: Rig på MUFA

Opskriften er fra Graviditetskogebogen.