PCOskolen.dk går online

Mange kvinder i dag lever med PCO, en hormonel ubalance, som for manges vedkommende påvirker deres hverdag og livskvalitet. Hos Frk. Skrump og på NetSlank har vi længe oplevet en voksende efterspørgsel på kurser om PCO, som ikke kun begrænsede sig til den målgruppe, som havde mulighed for at komme ud i Frk. Skrump Kostklinik i Hellerup og blive undervist.

Vi har derfor udviklet et nyt undervisningsforløb som er 100 % onlinebaseret. Det giver dig mulighed for at deltage i kurset, uanset hvor i Danmark, du befinder dig. Desuden er kurset fleksibelt, så du ikke behøver at sidde parat ved computerskærmen på et bestemt tidspunkt.

 

Hvordan foregår kurset?

Kurset kører over 4 uger. Du vil fra starten få udleveret en 14 dages kostplan, som du kan følge, alt imens du bliver klogere på, hvorfor du netop skal spise efter disse PCO-principper og du vil blive bedt om at udfylde dit PCOcv og lægge det op i gruppen, så vi kan lære hinanden bedre at kende. Løbende vil der blive lagt materialer, undervisningsvideoer, tests og opgaver op, som du kan bruge/besvare, når det passer dig bedst.

Efter en uge vil du blive inviteret til en personlig opfølgning, hvor vi tager udgangspunkt i din situation og ser på din dagsregistrering (kan foregå som Skype-samtale eller på telefon, alt efter hvad du er mest komfortabel med).

NB: Kurset indebærer ikke individuel kostvejledning, bortset fra 2 X 20 minutters opfølgning i anden og sidste uge af kurset. Desuden vil alle deltagere blive opfordret til at deltage aktivt, da onlinekurser altid fungerer bedst, hvis der er aktivitet i brugergruppen.

 

Det får du

  • 8 ugers medlemskab til NetSlank. Det vil sige, at du har fire ugers medlemskab efter kursets afslutning, hvor du kan tælle kalorier, stille spørgsmål i vores forum og benytte dig af vores store database med PCO-venlige opskrifter.
  • 4 ugers kursus med undervisning og opgaver, hvor du lærer alt, hvad du skal vide for at blive en sej og selvkørende PCO’er. 
  • Undervisningen består af en række undervisningsvideoer, som fokuserer på forskellige temaer i livet med PCO. Vi kommer omkring PCO-kostens sammensætning, definition, diagnose og symptomer samt tips og tricks til en PCO-venlig hverdag.
    • Opgaverne består både af refleksionsopgaver, tests og praktiske opgaver, hvor du fx kan blive bedt om at finde nogle varer, opskrifter eller lignende på NetSlank.
  • En lukket brugergruppe, kun for kursusdeltagerne, hvor du kan møde andre kvinder med samme udfordringer
  • 20 minutters personlig opfølgning i anden uge af kurset og igen i sidste uge af kurset. Det vil foregå en aften, vi aftaler sammen. En succesfuld opfølgning kræver, at du har udfyldt et par dages kostregistrering på NetSlank, så der er noget, at tage udgangspunkt i.

 

Pris: 750,00 kr. pr. person.

Hvis du har nogen spørgsmål til PCOskolen, er du velkommen til at skrive til Sophie på sophie@frkskrump.dk