Hvordan er et typisk forløb?

Individuel vejledning via NetSlank starter altid med en opstart. Opstarten varer ca. 1 time og her vil du lære om vores diætprincipper, om produkter og varedeklarationer, samt om brugen af NetSlank. Sammen laver I din personlige kostplan og denne, er et udgangspunkt og vil kunne ændres alt efter behov.  
Opfølgningerne inkluderer vurdering af effekt, justering af kostplan og målsætning. Herudover besvarelse af spørgsmål. Opfølgningerne skal sikre dig at du kommer godt igennem dit vægttab og hjælpe dig med at holde dig på sporet. 

Hvad kræves af min computer?

Den eneste forudsætninger er, at din computer har installeret Flash 10.1. Når NetSlank startes, vil installationsprocessen automatisk starte, såfremt din computer ikke har Flash. Du kan se din Flash version ved at klikke her.

Hvor længe har jeg adgang til NetSlank?

Med et NetSlank Solo produkt har du adgang i den periode du har betalt for. Dine data vil blive gemt i min. 1 år hos os.
Med et NetSlank behandler produkt hvor du efter 2 mdr. ikke har modtaget vejledning, vil vi kontakte dig, for at høre om du ønsker en ny opfølgning eller om du ønsker, at sætte din adgang på pause. 

Hvilke afbudsregler er gældende?

Senest 24 timer før en opfølgning. 
Senest 4 dage før første konsultation.    
Ved manglende afbud opkræves fuld betaling.

Du kan maile dit afbud til netslank@frkskrump.dk

Hvordan kommunikerer jeg med min vejleder?

Vi anbefaler, at du har en SKYPE profil. På den måde vil din vejleder kunne dele sin skærm med dig og du kan følge med i det hele.

Har du ikke SKYPE vil din vejleder guide dig i hvordan i forbinder via Webex. Et program som virker på samme måde som SKYPE.  

Hvordan booker jeg tid?

Du skal først købe et NetSlank behandler produkt. Det kan du gøre her på siden ved at gå ind i vores netbutik. Efter køb kan du logge ind i NetSlank og gå til ONLINE BOOKING. Her kan du vælge vejleder og finde en tid der passer dig. 
Inden første konsultation slutter, bookes næste opfølgning. Men opfølgninger kan også bookes online. Du er altid velkommen til at skrive til netslank@frkskrump.dk

Hvilke betalingskort kan jeg anvende?

Vi modtager Dankort, Visa Dankort, VIsa Electron, Mastercard, Maestro.