print Energifordeling pr stk

Sashimi med tun & nigella.

Af Majbritt L Engell, Netslank 29 kcal pr stk (33g)

Varer til 20 stk

Ingredienser til 20 stk

400 g tun til sushi (købes hos fiskehandler)
2-4 spsk nigellafrø (se fx på netbutikken)
1 agurk
1 håndfuld lucernespirer
10 friske hindbær
10 ananas kirsebær
lidt frisk koriander
2 spsk stenbiderrogn/fiskerogn
20 tandstikker
Tilbehør:
Tamari & wasabipasta

Fremgangsmåde

Drys tunen med nigella.

Skær tunen ud i 2 x 2 cm stykker. Skræl agurkerne og skær dem i ca. 1,5 x 1,5 cm stykker - lidt mindre end tunen.

Halver ananaskirsebærene.

Sæt agurken oven på tunstykkerne. Fordel ananaskirsebær og hindbær over sashimistykkerne. Spid med små grillsticks eller smagsløse tandstikker.

Pynt nogle af stykkerne med fiskerogn

Sæt tunstykkerne på et fad og drys med lucernespirer.

Bemærk: Denne ret leverer ikke nok protein som en hovedret.