print Energifordeling pr stk

Fladmaveboller med quinoa og hytteost

Af Majbritt L Engell, Netslank 135 kcal pr stk (76g)

Varer til 16 stk

Ingredienser til 16 stk

60g Hørfrø
60g Havregryn Grovvalet
1,5 dl kogende vand
15 g gær
4,5 dl Vand
1 tsk salt og 1 knsp kanel
15g Olivenolie
100g Hytteost
60g Quinoa
250g Hvid hvedemel
200g Rugmel

eventuelt mandelflager som topping

Fremgangsmåde

Hæld kogende vand over hørfrø og grovvalsede havregryn.

Opløs gær i vand. Tilsæt olie, salt og eventuelt kanel.

Rør resterende ingredienser i dejen. Rør dejen godt sammen.

Dæk dejen til og stil den på køl 6-8 timer.

Tænd ovnen på 180 g. varmluft.

Fordel dejen på et stykke bagepapir måske to stykker.

Stil 16 dejklatter på bagepapir med to spiseskeer, som løbende gøres våde med vand.

Tryk dejklatterne flade.

Drys med mandelflager.

Bages i ovnen i 20 minutter.