print Energifordeling pr stk

Overnight pandekager

Af Majbritt L Engell, Netslank 167 kcal pr stk (86g)

Varer til 5 stk

Ingredienser til 5 stk

1 æg
1 dl Minimælk
1 spsk havreklid
3-4 spsk havremel eller rugmel
4 spsk ølandshvedemel eller hvidhvede mel
1 knsp salt
1 knsp kanel
1/2-3/4 dl danskvand (giver sprødhed til pandekagerne

Fremgangsmåde

Rør alle ingredienserne sammen i en skål, pånær danskvand.

Den tilsættes lige før pandekagerne steges.

Lad dejen stå natten over.

Rør danskvand i dejen. Konsistensen på pandekagedejen skal være ala en tynd yoghurt.

Varm 1 tsk fedtstof op på en pande.

Tilsæt 3 spsk dej.

Vip panden fra side til side så dejen fordeler sig.

Steg pandekagen cirka 2 minutter på hver side.

Forsæt til alt dejen er brugt.

TIisæt fedtstof cirka hver anden gang du steger pandekager.

Tip du kan med fordel stege pandekagerne i halv olie halv smør.

Dette giver en skøn smag.