print Energifordeling pr portion

Pizza med frisk tun og pesto

Af Majbritt L Engell, Netslank 530 kcal pr portion (540g)

Varer til 2 portion

Ingredienser til 2 portion

500 g blomkål

100 g parmesan

1 tsk tørret oregano

2 spsk Fiberhusk eller loppeskallefrø
2 æg

1 knsp salt

Topping 

15 g pesto
2 store tomater, gerne i forskellige farver 

35 g parmesan 

100-150 g rå sushi tun (købes hos en 
skemand) eller alternativt røget laks 

Lidt frisk rucola 

Lidt saltflager 



Fremgangsmåde

Tænd for ovnen på 180 grader varmluft. Riv blomkålen på den grove side af et rive- jern eller blend den i en foodprocessor. 


Riv parmesanen fint. Bland blomkål, parmesan, tørret oregano, loppeskallefrø, æg og salt. 
Rør det hele godt sammen. Smør dejen ud på en bageplade belagt med bagepapir. Form dejen til en rund pizzabund. Bag bunden i ovnen i ca. 30-40 minutter, til den er fast og gylden i farven.

Skær tomaterne i tynde skiver og læg dem på pizzaen. Bag pizzaen 5-10 minutter mere til tomaterne bliver let bløde. 
Riv parmesanen på siden af et rivejern eller med en kartoffelskræller, så den bliver til tynde flager. Skær tunen i tynde skiver. Pynt pizzaen med parmesan, skiver af rå tun, pesto og frisk rucola. Drys med lidt salt.

Tip: Denne opskrift er fra Tarme i Topform