print Energifordeling pr portion

Cremet kærnemælksyoghurt

Af Majbritt L Engell, Netslank 508 kcal pr portion (476g)

Varer til 1 portion

Ingredienser til 1 portion

2,5 dl kærnemælk 

75 g skyr, kan erstattes med Kefirr eller 
Cultura 

40 g frisk spinat 

1⁄2 avocado 

Saft og skal fra 1 citron (økologisk) 

1⁄2 banan 

1 spsk peanutbutter 

1⁄2 tsk vaniljepulver 

1⁄2 tsk kanel 

1 spsk ekstra jomfruolivenolie eller 
rapsolie


Topping

• Frysetørrede bær
• 5 halve valnødder 


Fremgangsmåde

Blend kærnemælk, skyr, spinat, avocado, revet citronskal og -saft, banan, peanutbut- ter, krydderier og olie i en blender, en foodprocessor eller blend den med en stavblender. Anret Cremet kærnemælksyoghurt i en skål.

Pynt med valnødder og frysetørrede bær.

OBS: Denne opskrift er fra vores bog Tarme i Topform.