print Energifordeling pr portion

Rødkålssalat med granatæble

Af Majbritt L Engell, Netslank 309 kcal pr portion (348g)

Varer til 2 portion

Ingredienser til 2 portion

300 g rødkål eller rød spidskål
150 g gul peberfrugt
en bundt frisk løvstikke eller bredbladet persille
200 g granatæble, punisk æble, råt
15 g hasselnøddeolie eller olivenolie med chokolade
saften og skallen fra en citron (øko)
25 g pekannød
10g sesamfrø
lidt saltflager, fx sorte saltflager

Fremgangsmåde

Snit rødkålen fint. Skær peberfrugten i strimler.

Hak evt løvstikken/persillen groft og bland det sammen med rødkålen. Gem lidt til at pynte salaten med.

Del granatæblet og bank på skallen med en grydeske så kernerne kommer ud.

Vend dem sammen med salaten. Vend salaten i hasselnøddeolie, citronsaft og citronskal.

Rist pekannødderne og sesamfrøene på en tør pande nogle minutter ved middel varme.

Drys med dem over salaten. Pynt med løvstikke eller persille og drys med lidt saltflager.

Boostkur

Hvis du spiser efter vores bog 10 ugers boostkur skal du tilsætte 120 g flæskesteg til 1 portion salat.