print Energifordeling pr stk

Kokos-kardemomme kager

Af Majbritt L Engell, Netslank 44 kcal pr stk (11g)

Varer til 50 stk

Ingredienser til 50 stk

50g Kokosolie
100g cashewnøddesmør
1 æg
75g Bygflager
75g Kokosmel
50g Mandelmel
50g Suvida Sødebagemiddel eller BageSød
1/2 tsk kanel
1/2 tsk kardemomme
4 spsk Suvida Flordrys
3-6 spsk vand

Fremgangsmåde

Smelt kokosolien i et vandbad og bland den med cashewnøddesmør.

Pisk ægget sammen. Bland ægget i kokos/cashewblandingen.

Bland bygflager, kokosmel, mandelmel og Bagesød, kanel og kardemomme i en anden skål. Rør det sammen.

Vend derefter de tørre ingredienser med den smeltede kokosolie og nøddesmør.

Rul dejen til en pølse og læg den på køl nogle timer.

Skær rullen til 50 tynde skiver.

Bag dem ved 180 grader i ca. 15 min.

Rør flordrys sammen med vand. Tilsæt lidt vand afgangen. Konsistensen skal være lidt flydende. Lad den stå og trække nogle minutter til den er fast i konsistens.

Pynt småkagerne med glasur når kagerne er kølet. Brug evt. en ske til at tegne streger over kagerne.