print Energifordeling pr personer

Hjemmelavet nachos med kylling, ost og avokado

Af Majbritt L Engell, Netslank 410 kcal pr personer (277g)

Varer til 4 personer

Ingredienser til 4 personer

2 små fuldkorstortillaer
1 dl olivenolie
saltflager, fx Maldon
500g kogt kyllingbryst
100g revet ost 16%
2 stk Avocado, rå
200g Skyr
et bundt frisk persille eller løvstikke
salt og peber

Fremgangsmåde

Skær tortillaerne i kvarter og derefter i små trekanter.

Varm olien op i en pande eller en kasserolle.

Skrue ned for varmen, så olien ikke brænder på.

Læg 6-10 stykker tortilla i olien af gangen. Når de bliver gyldne i kanten skal du vende dem fx med en gaffel, en hul-ske eller en grydeske.

Tag dem op fra olien, læg dem på en tallerken.

Drys med lidt salt.

Kom nye tortillastykker i gryden. Forsæt denne procedurer til alle tortillachip er lavet.

Riv kyllingekødet i strimler.

Læg bagepapir på en bageplade.

Kom de hjemmelavet nachos på ovenpå bagepapiret drys med kylling og derefter revet ost.

Bag det i ovnen ca 5-10 min ved 180 grader.

Skær avokado ud i tern.

Rør skyr sammen med frisk fint hakket persille og presset hvidløg.

Smag til med salt og peber.

Drys med avocado inden servering og server retten med skyrdressing.