print Energifordeling pr stk

Frokostfrikadelle med pesto.

Af Majbritt L Engell, Netslank 77 kcal pr stk (63g)

Varer til 12 stk

Ingredienser til 12 stk

150 g Laksefilet
300g hakket kylling eller Kalkun
1 stk Æg
1 stk Løg, finthakket
1 knsp tørret chili
130g Hytteost 1,5 % (7,5+)
30g Havreklid
salt og peber
1 tsk estragon
2 spsk fedtstof til stegning

Tilbehør pr person:
2 spsk rød pesto
1 skive rugbrød (kan undlades)
150-200 g grønt

Fremgangsmåde

Kom alle ingredienserne i en foodprocesser og kør indtil du får en blød masse. Form 12 frikadeller og steg dem på en pande ved middel varme i oliemargarine i ca. 5 min. på hver side. Alternativt kan du også give dem 1-2 minutter på hver side og bage dem færdige i ovnen ved ca 180 grader i 15-20 min.

Pak 3 frikadeller med rugbrød og rød pesto samt grønt.