print Energifordeling pr personer

Muslingeskaller i tomat med kyllingeboller

Af Majbritt L Engell, Netslank 393 kcal pr personer (502g)

Varer til 4 personer

Ingredienser til 4 personer

600g hakket kylling kød
1 æg
2 spsk rugmel
1 tsk karry
1/2 tsk stødt Muskatnød
1 fed Hvidløg
Salt og peber
1 løg
1 rød peberfrugt
2 spsk olivenolie
2 dåser hakkede tomater
1 dåse tomatpure
1 tsk tørret rosmarin
1 tsk tørret estragon
120g Pastaskruer Fuldkorn Øko, Svansø
Vælg fuldkornsmuslingeskaller
Pynt evt reetten med basilikum, parmasan og pesto

Fremgangsmåde

Lav en fars af kyllingekød, æg, rugmel, hakket hvidløg og krydderier.

Stil farsen på køl.

Stil en gryde med 1 L. vand over. Når vandet koger formes kødet til kødboller med en spiseske og koges i vandet i 3-4 min. Faktisk når kødboller flyder i vand overfladen, så er de klar.

Hak løget og peberfrugten fint. Steg det i fedtstof i ca. 3 min.

Tilsæt hakket tomat og tomatpuré og lad det simre i ca. 5-8 min.

Blend det med en stavblender. Smag til med salt og peber.

Kog muslingeskallerne i vand ca 10 min.

Server muslingeskaller med tomatsauce og kødboller.