print Energifordeling pr person

Spagetti med mørbrad

Af Majbritt L Engell, Netslank 425 kcal pr person (488g)

Varer til 4 person

Ingredienser til 4 person

800g Svinemørbrad
Olivenolie til pensling
1-2 spsk mix af peberkorn
1/2 tsk Salt
150g Spaghetti, Fuldkorn
1 spsk olivenolie
1 fed hvidløg
1 tsk friskrevet ingefær
500g Broccoli, rå
350g Grønne bønner
30g Forårsløg, rå
2 spsk Østerssauce, Blue Dragon
2 spsk Tamari Soja
1 dl vand
Et bundt frisk timian

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 200 grader.

Puds svinemørbraden for sener.

Pensl den med olie og drys med knust peberkorn. Drys med salt. Kom den i ovnen i ca. 25 min. Kog spaghettien i vand i ca. 5 min. Hæld vandet fra og stil dem til side.

Kom fedtstof på panden og svits skiver af hvidløg sammen med skiver af ingefær i ca. 1/2 min. Tilføj broccoli i buketter, grønne bønner og forårsløg skåret i ca. 5 cm lange stykker. Tilsæt østerssauce, tamari og vand og lad det simre ca. 3-6 min.

Tilsæt spagettien. Skær svinemørbraden i tykke skiver og kom dem i retten.

Server retten i en dyb tallerken.

Pynt med frisk timian.