print Energifordeling pr stk.

Proteinbar med chokolade

Af Majbritt L Engell, Netslank 145 kcal pr stk. (44g)

Varer til 16 stk.

Ingredienser til 16 stk.

80g BageSød eller perfect fit eller SUVIDA søde-bagemiddel
100g Sojaflager
100g Chokolade 70%
100g Abrikos, tørret
20g Kakao pulver
50g Frk.Skrump Proteinpulver med Kakao eller Sun Warrior chokolade
100g cashewnøddesmør eller Peanutbutter
3 bæger pasteuriserede æggehvider ( 150g)

Fremgangsmåde

Bland bagesød, sojaflager, hakket chokolade, hakket abrikoser, kakao, og proteinpulver i en skål.

Tilsæt cashewnøddesmør og æggehvide og rør det hele sammen til en ensartet masse.

Fyld massen i en 1 liters brødform beklædt med bagepapir.

Bag proteinbarerne i ovnen ved 160 grader varmluft i ca. 15 min.

Lad massen køle af og skær den i skiver.

Opbevares på køl.

Tip spis 2 stk lige efter træning eller brug snacken som kage til kaffen.