print Energifordeling pr portion

Mysli med frysetørret hindbær og kokoschips

Af Majbritt L Engell, Netslank 99 kcal pr portion (20g)

Varer til 20 portion

Ingredienser til 20 portion

Lakridsdrys
60 g fiberstrø
60 g pekan
60 g græskarkerner
60 g suvida strø
1 spsk lakridsrodspulver
1 tsk kanel
25 g frysetørret hindbær
100 g kokosflager/chips
60 g pistacienødder eller jordnødder

Fremgangsmåde

Rist pekannødder og græskarkerner på en tør pande 2-5 minutter. Tilsæt suvida strø og lad det smelte hellt. Rør undervejs. Vend kanel med i massen på panden og hæld det ud på et stykke bagepapir. Lad det køle af.

Bland frysetørret hindbær med i massen, sammen med kokosflager og hakkede pistacienødder.

Spises ovenpå fx skyr.