print Energifordeling pr portion

Mandelkage med bærtop

Af Majbritt L Engell, Netslank 219 kcal pr portion (82g)

Varer til 16 portion

Ingredienser til 16 portion

240g Mandelmel
100g Sukrin+
1 tsk Vanillepulver
ca 10 drb Flydende sødemiddel
120g flydende Kærgården eller rapsolie

3 dl Fløde 38 %, piskefløde
150g Skyr
1 tsk Flydende sødemiddel
400g Hindbær, rå
sommerblomster til pynt

Fremgangsmåde

Blend mandlerne til mel.

Bland mandelmel, sukrin+, vaniljepulver, flydende sødemiddel og flydende kærgaarden sammen. Ælt det sammen.

Tryk dejen ud med hænderne i en kageform. Fx en hjerteform som på billedet.Bages 160 grader varmluft i ca 20-25 min.

Lad bunden køle af. Stil den evt i fryseren for at fremskynde processen.

Skyl alle bærrene.

Pisk fløden til skum og vend bærrene i. Mos evt bærrene med en gaffel først.

Smag det til med flydende sødemiddel. Fordel blandingen ovenpå mandelkage bunden. Pynt med lidt bær eller sommerblomster.