print Energifordeling pr skive

Lækkert madbrød u. mel

Af Ida, Netslank 203 kcal pr skive (58g)

Varer til 18 skive

Ingredienser til 18 skive

Mel:
100 g hasselnødder
100 g cashewnødder
50 g solsikkefrø
50 g sesamfrø

100 g hørfrø
75 g solsikkefrø
2 spsk oregano
2 tsk bagepulver
10 g HUSK eller Skallin
5 æg
100 g Philadelphia
1 dl rapsolie

Evt 30 g solsikkefrø til at drysse med

Fremgangsmåde

Mal hasselnødder, cashewnødder, solsikkefrø og sesamfrø til fin mel.

Bland melet med hørfrø, solsikkefrø, oregano, bagepulver og HUSK eller Skallin.

Pisk æg, Philadelphia og olie sammen, til der ikke er nogen klumper i.

Bland æggemassen med de tørre ingredienser.

Kom dejen i en 1 liters brødform beklædt med bagepapir (drys evt. med solsikkekerner) og bag brødet ved 160 grader varmluftovn i ca. 1 time.

Tip! Du kan sagtens bruge andre nødder og kerner.