print Energifordeling pr stk

Kyllingefrikadeller med sesam

Af Majbritt L Engell, Netslank 79 kcal pr stk (42g)

Varer til 14 stk

Ingredienser til 14 stk

400g Kylling, hakket
1 fed hvidløg
lidt karry, stødt muskatnød, stødt spidskommen
20g Sesamfrø, afskallede
30g Havregryn Grov Øko, Kornkammeret
30g Rugmel Øko, Kornkammeret
1 stk Æg, hele, 1 stk=70 g
30g Minimælk
salt og peber
1 spsk Olivenolie
6g Smør, saltet

Fremgangsmåde

Rør en fars af kød, hakket hvidløg, sesam, grovvalset havregryn, sesamfrø, krydderier, rugmel, sammenpisker æg, mælk salt og peber.

Smeltet fedtstoffet på en pande.

Form 14 frikadeller og steg den ca 4-5 min på begge sider.