print Energifordeling pr portion

Kokoskarry suppe med rejefyldte brød og pasta

Af Ida, Netslank 406 kcal pr portion (605g)

Varer til 4 portion

Ingredienser til 4 portion

2 fed hvidløg
8 g smør
1 spsk karry
1 squash
3 store gulerødder
150 g kartoffel (rå)
saften fra en limefrugt
1 spsk friskrevet ingefær
1 spsk tamari-soja eller almindelig soja
2 dl kokosmælk light
5 dl bouillonblanding
(2 terninger og 500 ml vand)
salt og peber
1 tsk flydende sød
Rejebrød
4 tortillapandekager
120 g Philadelphia light
600 g rejer (fra frost)
1 bundt friskhakket persille
Til resten af familien:
kogte fuldkornspasta-skruer eller
rugpasta (disse undlader mor).

Fremgangsmåde

Suppe

Snit hvidløget, og svits det i smørret med karry i en stor gryde.

Skær squash, gulerødder og kartofler i fine tern, og kom det i gryden.

Pres saften fra limefrugten, riv ingefæren, og kom det i suppen.

Tilsæt soja, kokosmælk og oksefond.

Lad det koge i ca. 30 minutter.

Tilsæt 1 dl vand til suppen.

Blend suppen, og smag til med salt, peber samt flydende sød.

Rejebrød

Lun tortillapandekagerne i ovnen.

Smør pandekagerne med Philadelphia light.

Drys med 100 g rejer og friskhakket persille.

Fordel suppen i fire skåle, og drys derefter 75 g rejer henover hver portion.

Kog pasta efter anvisning på posen, og server til retten til resten af familien.