print Energifordeling pr personer

Kødsovs m. bacon og oliven.

Af Majbritt L Engell, Netslank 398 kcal pr personer (354g)

Varer til 4 personer

Ingredienser til 4 personer

50 g bacon tern
1 tsk karry
2 spsk olivenolie
1 løg
2 fed hvidløg
600 g hakkekød
1 dåse tomatpure
Evt. 4 semidried tomater
50 g oliven med mandler
400 g grønne bønner (hartcoverts, friske eller fra frost)
2 spsk pesto
50 g parmesan

Fremgangsmåde

Svits baconen i karry.

Tilsæt olien, det finthakkede løg og det finthakkede hvidløg.

Lad det simre under låg nogle minutter.

Tilsæt kødet og lad det simre under låg i ca. 10 minutter. Rør løbende.

Tilsæt tomatpureen, soltørrede tomater skåret i strimler og oliven.

Lad kødsovsen simre i 5 minutter.

Damp bønnerne under vand nogle minutter.

Server kødsovsen med bønnerne. Toppet med pesto og flager af parmesan.

Tip: Kog evt. spaghetti til familien, hvis de ikke kan undvære det.