print Energifordeling pr stk

Jøde-cashew-kager

Af Majbritt L Engell, Netslank 21 kcal pr stk (7g)

Varer til 60 stk

Ingredienser til 60 stk

100g Cashewnød
130g Hvid hvedemel
100g Suvida Sødebagemiddel
1/2 tsk Bagepulver
1/2 tsk stødt ingefær
1 Æg
40 g kokosolie

Fremgangsmåde

Blend cashewnødderne til fin mel.

Bland cashewnøddemel, hvid hvede, BageSød, bagepulver og stødt ingefær.

Smelt kokosolie i en gryde.

Bland det med sammenpisket æg.

Bland dernæst smeltet kokosolie og æg.

Ælt derefter de tørre ingredienser sammen med kokos og æg.

Ælt godt med hænderne.

Rul dejen til en pølse og lad den hvile i køleskabet i nogle timer.

Skær dejen ud i tynde skiver og tryk dem flade med fingrene. Dyb evt. fingrene i vand, så dejen ikke klistrer.

Stik dejen ud i små runde forme og stil dem på et stykke bagepapir.

Drys med kanel.

Bages ved 200 grader i ca. 5 min.