print Energifordeling pr stk

Brunkager

Af Majbritt L Engell, Netslank 33 kcal pr stk (9g)

Varer til 60 stk

Ingredienser til 60 stk

150g Rugmel
100g Suvida Sødebagemiddel ellerBageSød
70g Mandelflager
60g Kærgården Flydende, Steg & Bag
60g Rapsolie
1 stk Æg
1/2 tsk Bagepulver
1 tsk. Kanel
0.5 tsk ingefær, stødt
1/2 tsk nelliker
Lidt revet appelsinskal

Fremgangsmåde

Bland først tørre ingredienser: rugmel, Suvida Sødebagemiddel, bagepulver, mandelflager, appelsinskal og krydderier.

Tilsæt dernæst flydende Kærgården, rapsolie og æg.

Rul dejen ud på køkkenbordet til en pølse. Skær tynde skiver, pres dem flade og stik dem evt. ud for forskellige forme eller et glas. Dyp fingrene i vand så det ikke klistrer. Læg kagerne på en bageplade med bagepapir og bag dem i ovnen ved 200 grader i ca. 7-10 min.