Hør fra brugerne...
 

Kate

Det har jo været lige som at rejse, det med maden. Jeg har prøvet mange kure siden jeg var 12 år. Dengang fik jeg nogle afmagringspiller (som 12 årig). De hjalp jo ikke for maden blev der ikke gjort noget ved. Læs mere her.

Line

I mange år har jeg dagligt været ulidelig træt, haft mærkelige  nive fornemmelser i mine æggestokke, haft kvalme, haft meget uren hud, døjet med depressioner og stress, har taget på og har generelt haft det dårligt. I det daglige hed det sig, at jeg var doven. Læs mere her.

Jeanette 

Hej alle sammen derude, nu vil     jeg fortælle jer om mit eventyr, og håber det kan give nogle inspiration til selv at starte.

Mit forløb på Netslank startede i slutningen af oktober 2011 og jeg havde i slutningen af december smidt 12 kilo, uden at jeg havde opdaget at jeg var på kur. Læs mere her.

Jonas 

”Sukkertrang, stillesiddende arbejde, ingen tid til motion og en vægt der bare stiger. Læs mere her.

Kristina

Da jeg hørte om NetSlank, vidste jeg med det samme, at det var noget for mig. At kunne sidde i trygheden af sit eget hjem og blive guidet og motiveret, var perfekt. Og det har virket helt som jeg havde forstillet mig. Læs mere her.

Sanne

Jeg er 32 år, uddannet indenfor grafisk design og mor til 4 drenge i alderen 1 til 9. Jeg har siden 10 års alderen kæmpet med lidt for meget på sidebenene. Læs mere her.

Astrid

Sammenlignet med at gå til en diætist i lokalområdet, som jeg tidligere har prøvet, har jeg oplevet det som en lettelse og utrolig fleksibelt at kunne tage konsultationer over telefonen. 
Læs mere her

Lillian 

Min NetSlank historie: Hvad skal man dog stille op med sig selv når sulten hærger og trangen til sukker i alle varianter trænger sig på. 
Læs mere her.

Camilla

Hej alle derude, jeg vil lige fortælle om mit første tid i min livsstils ændring, med netslank. Jeg hedder Camilla er 27 år, er uddannet kok. Læs mere her.

 

 

Mette

På min første dag som Netslank’s bruger, opdagede jeg til min skræk at jeg havde spist 300 kalorier mere end min grænse for kalorieindtag, jeg havde jo spist sundt hele dagen, eller det troede jeg. Læs mere her.

Betina 

Jeg har fået nogle rigtig gode værktøjer og en viden om, hvordan jeg skal spise uden at være fanatisk. Jeg kan nu styre min vægt og så vidt muligt spise det jeg har lyst til. Læs mere her.

 

Rikke

Netslank.dk har mine varmeste anbefalinger! 
Man lærer at sammensætte sin kost korrekt, samtidigt med at man har sin vejleder som back up og til feedback...
....Og jeg kan tilføje at alle tegn på oppustet mave var væk efter 2 dage på diæt efter vejleders anbefalinger. Læs mere her.